4 Temmuz 2016 Pazartesi

Genç Anadolu Partisi ve Halkın Yükselişi Partisi’nden Tanıtım Atağı ve ziyaretler,

Alemdaroğlu ve Barlas’tan, Anayurt’a ziyaret
Genç Anadolu Partisi ve Halkın Yükselişi Partisi’nden gazetemize ziyaret gerçekleştirildi. 
(01 Temmuz 2016 Cuma)
ANKARA (Anayurt) - Türk siyasal hayatına yeni katılan Genç Anadolu Partisi ve kısa bir süre önce kaybettiğimiz Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk’ün kuruculuğunu yaptığı Halkın Yükselişi Partisi’nden gazetemize ziyaret gerçekleştirildi.
Genç Anadolu Partisi Genel Başkanı Ali Alemdaroğlu ile Halkın Yükselişi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tayfun Barlas Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Peyman Alan ile ülke ve dünya gündemine ilişkin samimi bir sohbet yaptılar.
Genç Anadolu Partisi Genel başkanı Ali Alemdaroğlu, yeni bir parti olduklarını ve tüm siyasal partilerden farklı bir parti olduklarını ifade ederek, “ Genç Anadolu Partisi çok farklı bir partidir. Bizler, din, dil, ırk, mezhep farkı gözetmeden, herkese eşit mesafede olan bir partiyiz. Siyaseti hiç bir ayrım gözetmeksizin ülkemizdeki tüm yurttaşlar için yapıyoruz. Genç Anadolu Partisi tüm Türkiye’nin partisidir. Geldiğimiz süreçte ne iktidarın ne de muhalefetin ülkemize vereceği bir şey kalmamıştır. Daha fazla demokrasi ve daha fazla refah için siyaset yapıyoruz.” diye konuştu.
Halkın Yükselişi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tayfun Barlas ise, Türkiye’nin şu anki siyasal yönetiminin Atatürk demokrasisi ve laiklikten uzak bir anlayış içerisinde olduğuna vurgu yaparak, “ Demokrasiyi ve laikliği bu harabe haline getirilen durumdan kurtararak yeniden yapılandırmak demokratik ve tüm halkı kucaklayan bir hareketi dalga dalga yaymak için çalışıyoruz.” dedi.
Gazetemiz imtiyaz Sahibi Peyman Alan da çağdaş demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyeti’nin Atatürk’ün gösterdiği hedefe ulaşması için siyaset yapılması gerektiğini belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder