29 Mart 2016 Salı

Cüppeli Ahmet hoca; nam gişi bunu tekzip etmezse "kendisi külli kâfir ve cemaati ise hepten zındıktır" (Bakınız: Kur-an'ı Kerim, Lut kavmi, Hud kavmi, zina ve Livata)

ALINTI/kaynak: 29 Mart 2016 & From: kbuyukataman@gmail.com To: a.gee@hispeed.ch  CC: dumanol@hotmail.com; kb@turkishforum.com.tr  Subject: ILGINC BIR BILGI GELDI PAYLASIYORUM. HOCA EPEY BADEMLENMISE BENZER  Date: Mon, 28 Mar 2016 21:59:08 -0400
Zina, livata, homoseksüellik (eşcinsellik) ile ilgili ayet ve hadisler: ZİNA VE HOMOSEXÜELLİK (EŞCİNSELLİK):
ZİNA: Nikahsız olan kadınla erkeğin çitleşmesi,ilişki kurması.
HOMOSEXÜELLİK: Aynı cinsler arasındaki sapık ilşkiye denir.İki türlü eş cinsellik vardır.
1)LİVÂTA(LUTİLİK): Erkekler arasındaki sapık cinsel ilişki.
2)SAFİZM-LEZBİYENCİLİK(SEVİCİLİK): Kadınlar arasındaki sapık cinsel ilişki.
İSRÂ S. 32.AYET: “Zinaya yaklaşmayın.Çünkü o,açık bir kötülüktür,çok kötü bir yoldur”
NUR S. 3.AYET: “Zina eden erkek,zina eden veya ortak koşan kadından başkasıyla evlenmez;zina eden kadın da zina eden veya ortak koşan erkekten başkasıyla evlenmez.Böyleleriyle evlenmek müminlere haram kılınmıştır”
NUR S.4.AYET: “Namuslu kadınlara(zina suçu)atıp da sonra(bu suçlamalarını ispat için)4 şahit getirmeyenlere 80 değnek vurun ve artık onların şahitliğini asla kabul etmeyin.Onların yoldan çıkmış kimselerdir”
ARAF S.80-82.AYETLER: “Hani Lut da kavmine şöyle demişti: ‘Sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayasızlığı,çirkinliği mi yapıyorsunuz? Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz.Doğrusu siz, ölçüyü aşan(azgın)bir kavimsiniz’ Kavminin cevabı: “Yurdunuzdan sürüp çıkarın bunları,çünkü bunlar çokça temizlenen insanlarmış” demekten başka olmadı”
HUD S.81.AYET: “(Elçiler-Melekler)Dediler ki: ‘Ey Lut, biz Rabbinin elçileriyiz. Onlar sana kesin olarak ulaşamazlar.Gecenin bir parçasında ailenle birlikte yürü (yola çık).Sakın,hiçbiriniz dönüp arkasına bakmasın;fakat senin karın başka. Çünkü onlara isabet edecek olan,ona da isabet edecektir.Onlara va’dolunan (azab) sabah vaktidir.Sabah da yakın değil mi?
HİCR S.73-76.AYETLER: “Derken,tan yerinin ağarma vaktine girdiklerinde onları (o korkunç ve dayanılmaz)çığlık yakalayıverdi.Anında(yurtlarının)üstünü altına çevirdik ve üzerlerine balçıktan pişirilmiş taş yağdırdık.Elbette bunda bunda ‘derin bir kavrayışa sahip olanlar’ için gerçekten ayetler vardır.O(şehirde) gerçekten bir yol üstünde(hâlâ) durmaktadır.
Bedensel zinanın dışında,göz,dil,kulak,el ve ayak zinaları da vardır.Gözün zinası,harama bakmaktır.Haya(utanma,edep,namus)sahibi,mümin göz zinası yapmaz.Dil zina edip fuhşiyat(ayıp,çirkin)konuşacaksa,hayasızınki “konuş” hayalınınki “konuşma”der.Kulakların zinası işitmeleri,ellerin zinası tutmaları, ayakların zinası değdirmek ve haram yola yürümeleridir.Haya sahibi,bu zinalara imkân vermez.
Bakıyye b.Velid “Sufilerin güzel ve parlak oğlanlara, delikanlılara bakmayı mekruh(yasak) saydıklarını” söyler.Atâ: “Kalbte arzu uyandıran her bakış, hayırsızdır” demiştir.
Tabiinden biri “Tevbe eden,maneviyat yoluna giren gencin,parlak oğlanlarla oturmasından korktuğum kadar,yırtıcı hayvandan korkmam” demiştir.
Tabiinden bir başka bir zat: “Lutilik 3 çeşittir.Bir çeşidi sadece bakar.Bir grubu eliyle yoklar.Bir grubu da, o çirkin fiili işler” der.
“Kadının kadına yaklaşması(ilişki kurması)zinadır” HADİS-İ ŞERİF. (TABERÂNİ)
“Erkeğin erkeğe,kadının kadına yaklaşması zinadır” HADİS-İ ŞERİF.(BEYHEKİ)
“Ahir zamanda eşcinsel 3 kısım olur:Bir kısmı konuşmak ve yüze bakmakla, diğeri,kucaklaşmakla yetinir.Bir kısmı da bu işi bilfiil yapar.Allah’ın laneti bunların üzerine olsun! Eğer ki tevbe ederlerse, tevbe edenin tevbesini Allahü teala kabul eder” HADİS-İ ŞERİF.(DEYLEMİ)
“Lut kavminin amelini işleyen melundur” HADİS-İ ŞERİF.(İ.AHMED)
“Kendi rızası ile üç defa livata yapan alışır,her zaman bu işi ister” HADİS-İ ŞERİF.(R.Nasıhin)
“Erkek erkekle,kadın kadınla yetinmedikçe,kıyamet kopmaz” HADİS-İ ŞERİF.(Hatib)
“Erkek erkekle,kadın kadınla yetinirse,ümmetim helâk olur” HADİS-İ ŞERİF.(Hâkim,Beyheki)
“Erkek erkeğin,kadın kadının avret yerine bakamaz,helal değildir” HADİS-İ ŞERİF. (Abdurezzak)
“Erkeğin kadına,kadının da ekeğe(şehvetle)bakması haramdır” HADİS-İ ŞERİF.(Taberâni)
“Zina edenler,avret yerleri kokarak,içki içenler,ağızları kokarak dirilirler” (Hz.Mevlana.Mesnevi 2.cilt s/108)
“Cehennemin en pis kokan yeri,zina yapanların bulunduğu kısımdır” (Atâ bin Meysere El-Horasani) 

24 Mart 2016 Perşembe

ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ'NDEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA

İlgili bütün bakanları Karaman’da yapılacak (ensar vakfı ile ilgili) duruşmayı izlemeye çağırıyoruz.
Bizler orada olacağız...
Ensar Vakfı Karaman Şubesi ve Karaman İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği’ne ait evlerde yaşanan iğrenç olaylar, toplumu  “Bu evlerde ve Kuran kursu yurtlarında neler oluyor?” sorusuyla birlikte kahredici bir endişe ve üzüntü içinde bırakmıştır.
Adı geçen kurumlarda bir öğretmenin doktor raporuyla ispatlanmış 10 çocuğumuza, iddialara göre 45 çocuğumuza cinsel istismarda bulunmuş olması, yatılı Kuran kurslarında, kapalı mekânlarda din öğretimi adı altında dine, vicdana, ahlaka, hukuka aykırı işlerin yapıldığı endişesini yaratmıştır.
Ana-babaların güvenli eğitim kurumları olduğu düşüncesiyle emanet ettiği evlatlarının fiziksel, ruhsal olarak ağır şekilde yaralanması asla görmezden gelinemeyecek bir olaydır. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun Ensar Vakfı’na arka çıkan; vakfı koruduğu, aklamaya çalıştığı izlenimini veren açıklaması şaşkınlık ve üzüntüye neden olmuştur. Oysa Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı’ndan ilk anda beklenen;  çocuklara ve aileye şefkatle yaklaşması, geniş sorumlu kitlesi için Savcılığa suç duyurusunda bulunması, bütün ülkeyi kapsayan geniş çaplı bir araştırmaya giriştiği biçiminde ayrıntılı açıklamalar ve uygulamalar yapmasıdır.
Yatılı-gündüzlü Kuran kursu, vakıf, ev gibi adlar altında tarikatlara bağlı olarak serbestçe faaliyette bulunan ve yaş sınırı olmaksızın bütün çocuklara açık olan bu tür yerlerin devletçe sıkı kurallara bağlı ve denetim altında çalışması, toplum vicdanının ve sağlıklı nesiller yetiştirmenin gereğidir.
Bu gibi olaylarda yalnızca fiili işleyen kişi (olayda öğretmen) değil, bunları denetlemeyen devlet ile ilgili kurumun ihmali olan yöneticileri de sorumludur. Görevini hakkıyla yapmayan bütün sorumlular, kast ve ihmale dayalı bu bozuk düzenle mücadele etmeyen bakanlar ve siyasetçiler, o makamları işgal etmemelidir.
İlgili bütün bakanları Karaman’da yapılacak duruşmayı izlemeye çağırıyoruz.
Bizler yurttaşlar olarak orada olacağız. (Ulusal Haber: 24 Mart 2016)

14 Mart 2016 Pazartesi

ÖNEMLİ HABER; "DUYURU VE ÇAĞRI": Birlikte Türk Milletiyiz "Adımız Andımızdır!"

Birlikte Türk Milletiyiz
"Adımız Andımızdır!"
Bizler; Türk Milletinin egemenliğini, vatanın bütünlüğünü ve Milletin birliğini tehdit eden çok yönlü ve çok kaynaklı tehlikeler karşısında “Birlikte Türk Milletiyiz - BTM” adı altında bir araya geldik.
Amacımız; millî varlığımızı hedef alan görüş, eylem ve olaylar karşısında, Türk Milletini bilgilendirmek ve Türk Milleti adına hareket edenleri uyarmaktır. Bunun için hukukun ve demokrasinin bahşettiği bütün imkânları kullanmaya kararlıyız. 1919’da Amasya Genelgesi ile bütün cihana haykırıldığı gibi, bugün de tekrarlıyoruz:
Vatanın bütünlüğü, milletin istiklâli tehlikededir. Siyasî iktidar üzerine aldığı sorumluluğu yerine getirememektedir. Milletin istiklâlini, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır.
Türk Milleti asırlardır aşiret, kavim, etnisite, mezhep ayrımlarının üstünde ve ötesinde kimliğinin ve birliğinin şuurunda, insanlığın şerefli bir üyesidir. Milletimizi ve vatanımızı ilkel varsayımlarla bölmek, vatanımızı emperyal siyasî emeller uğruna parçalamak isteyenlere karşı atılacak ilk adım, birliğimizi ve bölünmez bütünlüğümüzü teyit ve takviye etmektir.
Türk kimliğimizi ve millî birliğimizi inkâr edenlere varlığımızı bildirmektir.
Son yıllarda yaratılan sis perdesinin gizlediği gerçek şudur: Biz, tek tek her birimizin sandığından çok daha fazlayız ve birliğimiz ve bilincimiz sanılandan çok daha sağlamdır.
Tehdit ve tehlikelere karşı hukuk ve demokrasinin desteğinde Türk milletini bilgilendirmek, kavram ve söylem birliği sağlamak için olayları isimlendirmeye, kavramlaştırmaya özel dikkat harcayacağız.
Paneller, sempozyumlar, konferanslar düzenleyeceğiz.
Basın bildirileri yayınlayacak, önemli konularda yürüyüşler, toplantılar yapacağız.
TV’lerde programlar, açık oturumlar düzenleyeceğiz.
Uzmanlara raporlar hazırlatacak, bunları kamuoyuna ve yetkililere ulaştıracağız.
Her çalışmanın sonunda sorunların çözümü için ne düşündüğümüzü de açıklayacağız.
Bize katılın, bu varlık mücadelesini birlikte yürütelim. Bu bir, “Uyan ve millî egemenliğe sahip çık!” çağrısıdır. Türk Milletinin bütün duyarlı evlatlarını, aralarındaki ihtilafları erteleyerek, varlık hukukumuzu savunmaya davet ediyoruz.
Bu çalışma, yurdun her tarafına, yayılacak ve katılmak isteyen her Türk vatanseverine açık olacaktır.
Saygılarımızla.
****
Şu ana kadar katılanların sayısı 200’ü geçti. Bunlardan bazıları şunlardır:
Prof. Dr. A. Bican ERCİLASUN, Yazar Aslan BULUT, Prof. Dr. Birgül Ayman Güler, Dr. Canan Arıtman, Eski 2. Ordu Kom. Orgeneral Edip Başer, Yazar Emine IŞINSU, Prof. Dr. Ethem Ruhi FIĞLALI, Prof. Dr. Hasan TUNÇ, Prof. Dr. İskender ÖKSÜZ, Prof. Dr. Kemal ÜÇÜNCÜ, Prof. Dr. Mustafa ERKAL, Prof. Dr. Mustafa KAFALI, Eski Kültür Bakanı Namık Kemal ZEYBEK, Yazar Nihat GENÇ, Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Nusret GÜNER, Eski Devlet Bakanı Sadi SOMUNCUOĞLU, Eski Kültür Bakanı Prof. Dr. Suat ÇAĞLAYAN, Eski Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Şükrü Sina GÜREL, Eski TBMM Başkan Vekili Uluç GÜRKAN, Gazeteci, Yazar Yücel HACALOĞLU, Siyaset Bilimci, Gazeteci-yazar Mustafa Nevruz SINACI….
Ben de varım diyorsanız, aşağıdaki adresi tıklayıp adınızı, soyadınızı, unvan veya görevinizi epostayla göndermeniz yeterlidir.
btmhareketi@gmail.com