15 Ağustos 2017 Salı

DARISI "ÖNCE BİZİM" SONRA DA "BÜTÜN İNSANLIK ÂLEMİ VE MEDENİ MİLLETLERİN" BAŞINA OLSUN

MUNDAR PİSLİK, İĞRENÇ TECAVÜZCÜNÜN SONU!
ELLERİNİ ARKADAN BAĞLAYIP “LÂNETLER OKUYARAK” İDAM ETTİLER
Yemen'in başkenti Sana'da 5 yaşındaki bir kız çocuğuna hiç acımadan, kudurmuş köpek domuzları gibi hayvan altı bir mahluk şeameti ile alçakça ve kancıkça tecavüz eden kâfirden bir melanet yakalanarak Tahrir Meydanı'nın ortasında “tam da olması gerektiği gibi” lâyık olduğu şekilde asılarak idam ve infaz edildi.. Melânet mahlûkun infazı ve yeryüzünün iğrenç bir pislikten temizlenmesi işi bir vinçle gerçekleştirildi.
Yemen'de 22 yaşındaki Hüseyin El-Sakit 5 yaşındaki masum ve müsemma bir kız çocuğuna alçakça tecavüz edip, öldürmek suçundan “hakiki bir mahkeme, geçek bir yargıç ve evrensel hukukun insani yasaları tarafından öngörüldüğü biçimde” idama mahkûm edildi.
Kâfirin infazı başkent Sana'nın en kalabalık noktası olan Tahrir Meydanı'nda “halka ve bütün dünyaya ibret olsun diye” bir vincin ucuna asılarak gerçekleşti. Pis, necis ve iğrenç tecavüzcü vincin ucuna elleri arkadan bağlı bir şekilde asılarak yavaş yavaş yerle bağlantısı kesildi. 
Lânetli yarattık acı çeke çeke can verdi. Reuters haber ajansı tarafında  paylaşılan infaz anlarında pislik domuzunun önce yaralı hali, ardından infaz sonrası cansız kirli ve irinli bedeni görüntülendi. (Kaynak: Reuters Haber Ajansı)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder